AÖF sınav giriş yeri 2017 sorgulama!

AÖF sınav giriş yeri 2017 sorgulama!

AÖF sınav giriş yeri 2017 sorgulama! Dikkat: AÖF sınav giriş belgesi…
AÖF sınavları için geri sayım başladı. 25-26 Kasım tarihlerinde yapılacak AÖF vize sınavlarının yerleri açıklandı! On binlerce öğrencinin gözü kulağı AÖF’ten gelecek açıklamaya çevrilmişti… AÖF sınav giriş yeri 2017 sorgulamak için haberimizde detaylı bilgileri bulabilirsiniz!

Gündem
Pazar 19.11.2017 11:32
Bilindiği gibi Açıköğretim Fakültesi Güz Dönemi vize sınavları 25-26 Kasım tarihleri arasında yapılacak olan AÖF vize sınavlarının giriş yerleri belli oldu. Sınava girecek adaylar sınav giriş yerlerini merak ediyorlar. Öğrencilerin, sınav giriş yeri belgesinin de mutlaka sınava girerken yanlarında bulundurmaları gerekiyor.

Açıköğretim Fakültesi Güz Dönemi vize sınavları için geri sayım başladı. Sınav tarihleri ve öğrencilerin sorumlu oldukları üniteler erişime açıldı. Öğrenciler Anadolum eKampüs üzerinden işlemlerini gerçekleştirebilecekler.

AÖF VİZE SINAVLARI NE ZAMAN?

2017-2018 AÖF Güz Dönemi vize sınav tarihleri belli oldu. AÖF sınavları 25-26 Kasım tarihlerinde yapılacak.

AÖF SINAV YERLERİ AÇIKLANDI

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) öğrencilerinin yakından takip ettiği AÖF sınav giriş yerleri açıklandı. Güz Dönemi vize sınavı öncesinde binlerce öğrencinin büyük heyecanla beklediği AÖF sınav giriş belgesi, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrenci portalından edinebilecek.

GÜZ DÖNEMİ SINAV TARİHLERİ

ARA SINAV TARİHİ: 25-26 KASIM 2017

DÖNEM SONU SINAV TARİHİ: 13-14 OCAK 2018

AÖF SINAV GİRİŞ YERLERİ İÇİN TIKLAYIN

Kaynak. sabah.com.tr

Onur AYDOĞDU

rehberlikuzmanim.com

onuraydogdu.com

Yazar
Onur Aydoğdu
Yorum Yapın

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .

Onur Aydoğdu

Rehber Öğretmen - Kişisel Gelişim Uzmanı - Öğrenci Koçu - Eğitim Uzmanı -

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .

Onur AYDOĞDU

Kırıkkale Üniversitesinde lisansını tamamlandı. Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik yüksek lisans eğitimine başladı. Yüksek lisansını başarı ile tamamladı ve uzman psikolojik danışman ünvanını alarak çeşitli kurumlarda uzman psikolojik danışman olarak çalışmış ergen ve yetişkinlere yönelik danışmanlık ve aile danışmanlığı hizmeti vermiştir.