YÖK üniversite ziyaretlerini başlattı!

YÖK üniversite ziyaretlerini başlattı!

YÖK üniversitelere ziyaret başlattı

Yükseköğretim Kurulunca (YÖK), üniversitelerin gelişim durumunun gözlemlenmesi ve mevcut durumunun yerinde tespiti amacıyla kurul üyelerinden oluşturulan heyetlerin belirli bir program dahilinde üniversiteleri ziyaret etmesi kararlaştırıldı.

YÖK Genel Kurul üyelerinden oluşturulacak heyetler, haftalık ya da aylık dönemlerde bir üniversiteyi ziyaret edecek.

Heyet, üniversitelerde başta öğretim elemanları ve öğrenciler olmak üzere ilgili bütün paydaşlarla görüşecek.

Bu kapsamda ilk olarak YÖK Yürütme Kurulu Üyeleri Mehmet Şişman ve Zeliha Koçak Tufan’dan oluşan heyet Çorum’a gitti.

Ziyaret öncesinde, Çorum Valisi Necmeddin Kılıç ile görüşen YÖK heyeti, daha sonra Çorum Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal ile bir araya geldi.

Görüşmelerin ardından, YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mehmet Şişman ve Doç. Dr. Zeliha Koçak Tufan Hitit Üniversitesi’ni ziyaret etti.

Ziyarette öncelikle üniversitenin senato üyeleriyle bir görüşme gerçekleştiren heyet, ardından öğretim elemanları ile bir araya geldi. Üniversite yetkilileri bu görüşmeler esnasında YÖK Üyelerine çeşitli öneri ve sorunlarını iletebilme fırsatını buldu.

Üniversite yetkilileri, bu görüşmeler esnasında YÖK üyelerine çeşitli öneri ve sorunlarını iletti. Hitit Üniversitesi öğrencileriyle de bir araya gelen YÖK Üyeleri, üniversite bünyesindeki bazı birimlerde de çeşitli incelemelerde bulundu.

 

Yorum Yapın

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .

Onur Aydoğdu

Rehber Öğretmen - Kişisel Gelişim Uzmanı - Öğrenci Koçu - Eğitim Uzmanı -

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .

Onur AYDOĞDU

Kırıkkale Üniversitesinde lisansını tamamlandı. Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik yüksek lisans eğitimine başladı. Yüksek lisansını başarı ile tamamladı ve uzman psikolojik danışman ünvanını alarak çeşitli kurumlarda uzman psikolojik danışman olarak çalışmış ergen ve yetişkinlere yönelik danışmanlık ve aile danışmanlığı hizmeti vermiştir.