KPSS alan sınavları başvuruları başladı

KPSS alan sınavları başvuruları başladı

kpss ile ilgili görsel sonucu

KPSS alan sınavları başvuruları başladı

ÖSYM’nin yapmış olduğu, Kamu Personel Seçme Sınavı (2017 KPSS) A Grubu ve Öğretmenlik (Alan Bilgisi) başvuruları, bugünden itibaren 31 Mart’a kadar alımaya devam edecek. ÖSYM’nin internet sitesinde yer alan duyuruya göre, KPSS Alan Sınavlarının birinci oturumu olan kamu yönetimi, uluslararası ilişkiler, çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri testleri 27 Mayıs saat 10.00’da uygulanacak.

Sınavların ikinci oturumu olan hukuk, iktisat, maliye testleri 27 Mayıs’ta saat 14.30’da, üçüncü oturumu olan işletme, muhasebe, istatistik testleri 28 Mayıs’ta saat 10.00’da düzenlenecek. Her bir oturumun ücreti 40 lira olarak belirlendi.

2017-KPSS alan sınavları başvuruları, bugünden itibaren 31 Mart’a kadar sürecek.

Sınav ücreti ödeme için son gün 3 Nisan olacak. Başvuru Kılavuzu İçin Tıklayın 

NOT: 2017 KPSS A Grubu Öğretmenlik Alan Bilgisi sınavında ÖSYM’nin tartışılan kuralı 9.45’de uygulanacaktır. Bu bağlamda sınav hangi saatte yapılacak olursa olsun sınava 15 dakika kala kapılar kapatılacak ve hiçbir aday sınav salonuna alınmayacaktır. 

Yorum Yapın

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .

Onur Aydoğdu

Rehber Öğretmen - Kişisel Gelişim Uzmanı - Öğrenci Koçu - Eğitim Uzmanı -

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .

Onur AYDOĞDU

Kırıkkale Üniversitesinde lisansını tamamlandı. Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik yüksek lisans eğitimine başladı. Yüksek lisansını başarı ile tamamladı ve uzman psikolojik danışman ünvanını alarak çeşitli kurumlarda uzman psikolojik danışman olarak çalışmış ergen ve yetişkinlere yönelik danışmanlık ve aile danışmanlığı hizmeti vermiştir.