Sınav Stresi Can Aldı

Sınav Stresi Can Aldı

 

Ambulans ile ilgili görsel sonucu

 

YGS Öğrencisi Sınav Stresi Nedeniyle Kalp Krizi Geçirdi;

Samsun’da Yükseköğretime Geçiş Sınavı’na girmeye hazırlanan 18 yaşındaki D.O., sınav stresi nedeniyle sabah kalp krizi geçirdi. Kaldırıldığı hastanede kurtarılamayan D.O’ın kesin ölüm nedeninin otopsiden sonra belirleneceği belirtildi.

D.O.,  gireceği YGS için sabah saat 05.00’da annesini uyandırdı, annesi ile birlikte sabah namazı kıldıktan sonra kahvaltı hazırlanana kadar odasına gitti, Bu sırada fenalaşan genç kız, ailesinin çağırdığı ambulansla özel bir hastanenin acil servisine kaldırdı. Kalp krizi geçirdiği şüphesiyle burada genç kıza müdahale yapıldı. Ancak, yapılan tüm müdahaleler sonuçsuz kaldı, 19 Mayıs Lisesi Türkçe-Matematik Bölümü 12. sınıf öğrencisi D.O., kurtarılamadı.

D.O.’ın kesin ölüm sebebinin yapılacak olan otopsiden sonra belirleneceği vurgulandı

Yorum Yapın

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .

Onur Aydoğdu

Rehber Öğretmen - Kişisel Gelişim Uzmanı - Öğrenci Koçu - Eğitim Uzmanı -

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .

Onur AYDOĞDU

Kırıkkale Üniversitesinde lisansını tamamlandı. Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik yüksek lisans eğitimine başladı. Yüksek lisansını başarı ile tamamladı ve uzman psikolojik danışman ünvanını alarak çeşitli kurumlarda uzman psikolojik danışman olarak çalışmış ergen ve yetişkinlere yönelik danışmanlık ve aile danışmanlığı hizmeti vermiştir.