Tavsiye Edilen DGS Denemeleri | Her Seviyeye Uygun Tavsiyeler

Tavsiye Edilen DGS Denemeleri | Her Seviyeye Uygun Tavsiyeler

Tavsiye Edilen DGS Denemeleri, | Her Seviyeye Uygun Tavsiyeler, 

Onur AYDOĞDU

 

 

DGS Denemeleri 

1-) Güvender DGS Denemeleri Nasıl ?

Türkiye’nin en köklü yayın evleri arasında yer alan Güvender hazırladığı DGS kitapları ile de kalitesini belli ediyor. Bu sebeple Dikey Geçiş Sınavı ile ilgili deneme arayışındaysanız Güvender iyi bir tercih olacaktır. Ayrıca genel itibari ile kolaydan orta seviyeye doğru soru tarzlarını barındırması sebebi ile ilk tercihleriniz arasında yer alabilir.

2-) Pegem DGS Denemeleri Nasıl ?

Birçok kişinin kitaplarında ki basım hatalarından şikayet etmesi sebebi ile Pegem DGS denemelerini almadan önce incelemenizi mutlaka tavsiye ederiz. Bu durumu saymazsak genel olarak yine başlangıç için uygun denemeleri ile sınava hazırlık sürecinde katkı sağlayacaktır.

 

3-) Tasarı Yayınları DGS Denemeleri Nasıl ?

DGS kaynakları arasında oldukça başarılı olan Tasarı yayınları birçok öğrenci ve öğretmenin beğendiği denemelere sahip. Bu sebeple DGS öncesi mutlaka incelemeniz gereken denemeler arasında yer alıyor. Fakat genel itibari ile sorularının zor diyebileceğimiz kıvamda olduğunu unutmamak gerekli.

4-) Yedi İklim DGS Denemeleri Nasıl?

Tasarı yayınları gibi Yedi İklim yayınları da DGS kaynakları arasında önemli bir yere sahip. Bu sebeple DGS sürecinde yılların verdiği tecrübe ile mutlaka gelişiminize katkı sağlayacak Yedi İklim denemelerini incelemenizi tavsiye ederiz. Ayrıca genel itibari ile soru bankaların da olduğu gibi denemelerinde de sorular orta seviye öğrencilere biraz daha uygun hazırlanmış.

5-) X Yayınları DGS Denemeleri Nasıl?

Birçok yayın evine göre çok genç diyebileceğimiz X yayınları maalesef soru kalitesinde de bu durumu gözler önüne seriyor. Özellikle cevap anahtarı ve sorulardaki hatalardan birçok kişinin şikayet ettiğini göz önüne alırsak X yayınlarını incelemeden veya birinin tavsiyesi dışında almanızı pek tavsiye etmiyoruz.

Burada “hocam siz incelemediniz mi” diye bir soru aklınıza gelebilir fakat diğer denemelerde de olduğu gibi net cevaplar vererek vebal altına girmektense sadece düşüncelerimizi belirtiyoruz. Hem reklam gibi algılanmaması hemde sizin araştırıp almanız adına bu davranışımızı anlayışla karşılamanızı bekliyoruz.

6-) Lider Yayınları DGS Denemeleri Nasıl?

X yayınları gibi yine yeni bir yayın evi diyebileceğimiz Lider yayınları soru kalitesinde özellikle başlangıç seviyesindeki öğrencilere farklı soru tarzları görmesi noktasında oldukça faydalı olacaktır.

7-) İhtiyaç Yayınları DGS Denemeleri Nasıl?

Piyasadaki en beğenilen kaynaklar arasında yer alan İhtiyaç yayınları denemeleri ile de başarısını devam ettirmeye kararlı. Hem soru kalitesi hemde zorluğu ile özellikle DGS öncesi mutlaka incelenmesi gereken kitaplar arasında yer alıyor.

😎 İrem Yayınları DGS Denemeleri Nasıl?

İrem yayınları DGS denemeleri orta ve zor seviye karışımı soruları barındırması ve soru kaliteleri ile sınava en yakın denemeler arasında yer alıyor diyebiliriz. Bu sebeple özellikle DGS gibi bir sınavda bol bol deneme çözmenin çok çok fazla önemli olduğu noktada İrem yayınlarını da boş geçmeden incelemenizi tavsiye ederiz.

9-) Yargı Yayınları DGS Denemeleri Nasıl?

Sınav için zaman kısaldıkça çözdüğünüz denemelerde ki zorluğu da mutlaka arttırmalısınız. Bu noktada sonlara doğru iyi bir tercih olabilecek Yargı yayınları genel itibari ile zorlayıcı soruları barındırıyor.

10-) Uzman Kariyer DGS Denemeleri Nasıl?

DGS, KPSS gibi sınavlar için hazırladığı kitaplar ile hemen hemen herkesin gönlünde taht kuran Uzman Kariyer yayınları yine bahsettiğimiz birçok yayın gibi incelemenizde fayda var. Ayrıca genel itibari ile soruları orta ve zor seviye arasında diyebiliriz.

İyisi ile kötüsü ile 10 DGS denemesini masaya yatırdık. Piyasadaki her deneme hakkında hak verirsiniz ki bilgi sahibi olamayacağımız için sizde bildiğiniz denemeler hakkında fikirlerinizi bizimle yorum alanında paylaşabilirsiniz.

 

Yazar
Onur Aydoğdu
Yorum Yapın

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .

Onur Aydoğdu

Rehber Öğretmen - Kişisel Gelişim Uzmanı - Öğrenci Koçu - Eğitim Uzmanı -

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .

Onur AYDOĞDU

Kırıkkale Üniversitesinde lisansını tamamlandı. Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik yüksek lisans eğitimine başladı. Yüksek lisansını başarı ile tamamladı ve uzman psikolojik danışman ünvanını alarak çeşitli kurumlarda uzman psikolojik danışman olarak çalışmış ergen ve yetişkinlere yönelik danışmanlık ve aile danışmanlığı hizmeti vermiştir.