Tavsiye edilen Lys Denemeleri – Lys deneme önerileri,

Tavsiye edilen Lys Denemeleri – Lys deneme önerileri,

Tavsiye edilen Lys Denemeleri – Lys deneme önerileri,

 

Deneme çözmek bildiğiniz üzere YGS’de olduğu gibi LYS sürecinde oldukça önemli.Hem yeni soru tarzları görmeniz hemde konuları tekrar etmeniz için bol bol deneme çözmeniz gerekse de birçok öğrenci “hangi lys denemesi iyi” gibi soruları sık sık bize yöneltiyor. Bizde tüm bunlara tek tek cevap vermek yerine tavsiye edilen lys denemeleri adlı yazımızı hazırladık.

LYS deneme tavsiyeleri ile ilgili kısma geçmeden önce belirtelim ki aşağıdaki sıralamalar herhangi bir kaliteye göre değil, rastgele oluşturulmuştur. Bu yüzden hem lys denemeleri ile ilgili yorumlarımıza dikkat edin hemde satın almadan önce mutlaka kişisel olarakta incelemeye çalışın.

 

Tavsiye Edilen LYS Denemeleri  

1-) Güvender LYS Denemeleri Nasıl ?

Güvender yayınlarının test kitaplarındaki kolaydan orta seviyeye ilerleme mantığı deneme yayınlarında da geçerli. Genellikle basit soruların olduğu denemeler ile sonlara doğru orta seviyelere ilerliyorlar. Fakat yılların verdiği tecrübe ile basit sorularda da orta seviyeli sorularda da size farklı soru tarzlarını gösteriyor. Özellikle LYS çalışmaya ilk başladığınız süreçte oldukça faydalı olabilir.

2-) Kavram LYS Denemeleri Nasıl ?

Güvender yayınlarında olduğu gibi genel itibari ile Kavram yayınları LYS denemeleri temeli olmayan öğrencilere hitap ediyor. Bu yüzden eğer temel seviyede ki bilgileriniz pekiştirmek ve sonrasında orta seviyeli kaynaklara geçmek istiyorsanız kavram yayınları denemelerini inceleyebilirsiniz.

 

3-) Birey LYS Denemeleri Nasıl?

Birey yayın evi test kitaplarını A ve B serisi olarak ayırmakta. Bu serilerde özellikle B serisi soruları oldukça zor ve ÖSYM tarzından biraz uzak düşmekte. A serisi ise genel itibari ile orta seviyedeki öğrencilere hitap etse de aralarında zor sorularda yer almakta. Denemeler konusunda ise genel itibari ile tek çizgide ilerleyerek zora yakın soru tarzlarını barındırmakta. Eğer sizde hem kendinize fazlasıyla güveniyor ve “bana soru tarzı fark etmez” diyorsanız Birey denemelerini inceleyebilirsiniz.

4-) Karekök LYS Denemeleri Nasıl?

Karakök yayınları genel itibari ile orta seviyedeki öğrencilere hitap ediyor. Fakat yılların verdiği yayıncılık tecrübesi ile soru tarzlarında izlediği tutum sayesinde çok faydalı oluyor. Bu sebeple orta seviyedeki bir öğrenci iseniz karekök denemelerini incelemenizi şiddetle tavsiye ediyoruz.

5-) FDD LYS Denemeleri Nasıl?

Tavsiye edilen YGS denemeleri adlı yazımızda da bahsettiğimiz üzere FDD yayınları özellikle soru bankalarında çok kaliteli ve öğrenciyi geliştirici sorular hazırlıyor. Fakat deneme noktasında maalesef aşırı zor sorular ile öğrencileri fazlası ile zorluyor ve genel itibari ile biraz gereksiz kaçabiliyor. Bu yüzden FDD denemelerini almak istiyorsanız mutlaka soru tarzlarını inceledikten sonra karar verin ayrıca inceleme sonucu yorumlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz.

6-) Öz-de-bir LYS Denemeleri Nasıl ?

Türkiye geneli yaptığı denemeler ile birçok kişi tarafından beğenilen Öz-de-bir yayınları çıkarttığı denemeler ile de bu başarıyı sürdürmek istese de bazı kesim denemelerde ki soruları sınavdan biraz uzak buluyor. Bu noktada kararın size ait olması adına mutlaka almadan önce soru tarzlarına bir göz gezdirmeniz gerekli. Ayrıca genel itibari ile denemeleri orta – zor seviyesi karışımı diyebiliriz.

 

7-) Palme LYS Denemeleri Nasıl?

Palme özellikle fen alanındaki soruları ile birçok eğitmenin gönlünü kazanmış bir yayın evi ve bu başarısını yine çıkarttığı denemelerde de devam ettiriyor. Oldukça kaliteli ve öğretici soru tarzlarına yer verdiği deneme setleri ise genel itibari ile zor olarak nitelendirilebilir. Orta seviye öğrenciler için mutlaka LYS’ye az bir süre kala, orta seviye üstündeki öğrencilere ise en yakın zamanda incelemelerini tavsiye ederiz.

😎 Apotemi LYS Denemeleri Nasıl ?

Apotemi yayınları denince akla ilk etapta LYS matematik fasikülleri gelse de aynı başarıyı denemelerinde de kesinlikle devam ettiriyor. Zorlayıcı soruları ile hem konu eksiklerinizi hemde farklı soru tarzları görmenizi sağlayan Apotemi yayınları genel itibari ile zor olarak nitelendirilebilir. Bu yüzden Palme LYS denemeleri ile ilgili söylediklerimiz Apotemi yayınları içinde geçerli.

9-) Üç-Dört-Beş LYS Denemeleri Nasıl ?

Bahsettiğimiz diğer yayın evlerinden biraz daha yeni olması sebebi ile birçoğunuz Üç-Dört-Beş yayınlarının adını pek duymamış olabilir. Fakat yeni olmasına rağmen hazırladığı sorular ile birçok kişinin beğenisini toplamış ve sınava oldukça yakın soru tarzları ile dikkat çekmiş bir yayın evi. Bu sebeple orta ile zor seviye arasında ki bu denemeleri mutlaka incelemeniz gerekli.

10-) Limit LYS Denemeleri Nasıl?

Zorlayıcı soruları ile birçok öğrencinin sitemine maruz kalan Limit LYS denemeleri biraz sınav formatından farklı olarak öğrencileri zorluyor. Eğer tüm LYS konularımı tamamladım ve her şeyi çözmek istiyorum diyorsanız Limit LYS denemelerini de inceleyebilirsiniz.

11-) Sınav LYS Denemeleri Nasıl?

Yıllardır yayın kalitesindeki çizgiyi bozmayan Sınav yayınları LYS denemeleri basit ve orta seviye soru tarzlarından oluşuyor. Bu yüzden eğer kolaydan zora gitmek istiyorsanız sınav yayınları denemelerini inceleyebilirsiniz.

12-) Fen Bilimleri LYS Denemeleri Nasıl?

Uzun yılların verdiği tecrübe ile oldukça kaliteli denemeler ortaya çıkaran Fen Bilimleri özellikle LYS adına tüm konuları tamamladıktan sonra mutlaka çözmeniz gereken denemeler arasında yer alıyor.

13-) Okyanus LYS Denemeleri Nasıl?

Son yıllarda adından sıkça söz ettiren Okyanus yayınları LYS denemelerinde de aynı durumu koruyor. Orta seviyeye hitap eden kaliteli soru tipleri sebebi ile LYS hazırlık sürecinde mutlaka incelemeniz gereken yayınlar arasında yer alıyor.

 

 

Yazar
Onur Aydoğdu
Yorum Yapın

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .

Onur Aydoğdu

Rehber Öğretmen - Kişisel Gelişim Uzmanı - Öğrenci Koçu - Eğitim Uzmanı -

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .

Onur AYDOĞDU

Kırıkkale Üniversitesinde lisansını tamamlandı. Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik yüksek lisans eğitimine başladı. Yüksek lisansını başarı ile tamamladı ve uzman psikolojik danışman ünvanını alarak çeşitli kurumlarda uzman psikolojik danışman olarak çalışmış ergen ve yetişkinlere yönelik danışmanlık ve aile danışmanlığı hizmeti vermiştir.