LYS Matematik Soru Bankası ve Konu Anlatımı Önerileri

LYS Matematik Soru Bankası ve Konu Anlatımı Önerileri

LYS Matematik Soru Bankası ve Konu Anlatımı Önerileri

YGS sonrasında LYS adına kısa bir süre kalması ve birçok öğrencinin maalesef bu hatayı yaparak YGS sonrası LYS çalışmaya başlaması sebebi ile kaynak seçiminde YGS’ye göre çok daha dikkatli olunması gerekiyor. Bizde bu durumun farkında olarak LYS matematik soru bankası önerileri ile hem temelleri atmada hemde ileriye dönük netleri arttırmanız da yardımcı olacak her seviyeden kitapları yazımızda paylaştık.

 

1-) Güvender LYS Matematik Soru Bankası Nasıl?

Birçok yazımızda yer verdiğimiz Güvender yayınları LYS matematik kaynak tavsiyelerimiz arasında da kendine yer buluyor. Fazlası ile soru çeşidi barındırması hemde kolaydan orta seviyeye doğru gidişinden dolayı hem konuları tekrar etmeniz de hemde farklı soru tarzları görmenizde size fazlası ile yardımcı olacaktır.

2-) FDD İpuçlarıyla LYS Matematik Soru Bankası Nasıl?

FDD yayınları özellikle soru tarzı ile birçok kısım tarafından her ne kadar eleştirilse de özellikle ipuçlarıyla kitap serisi ile temeli olmayanlar için tabiri caizse ilaç gibi bir kitap hazırlamış. Soru çeşidi bakımından ortalama seviyede fakat konuyu öğretmek için oldukça faydalı bu sebeple alıp kısa sürede konuları tekrar etmenizde fazlası ile faydalı olabilecek bir kitap.

3-) LYS Matematik Sonuç Yayınları Fasikülleri Nasıl?

 Bir konunun temellerini iyi atabilmek devamında da size fazlası ile kolaylık sağlayacaktır. Bu sebeple özellikle konuyu öğrendim demeden önce olabildiğince fazla soru çözmeye çalışın. Bu noktada da sonuç yayınlarının konu konu fasikülleri sizin için oldukça faydalı olacaktır. Bir konuyu baştan sona tüm ayrıntıları ile ele almaya çalışan Sonuç yayınları fasikülleri sıfırdan konuları öğrenmek için oldukça faydalı.

4-) LYS Birey Matematik Soru Bankaları Nasıl ?

Birey yayınları öğrenci seviyesine göre A ve B adı altında iki farklı kitap sunuyor. Bunlardan A serisi temeli olmayanları hedeflerken B serisi ise tam tersi derece için çabalayan öğrencileri hedefliyor. Bu noktada seçim yaparken buna dikkat etmeniz gerekiyor. Bunun dışında soru kalitesi olarak yılların verdiği tecrübeyi boşa çıkartmıyor diyebiliriz. Fakat almadan önce mutlaka incelemenizde fayda var.

5-) Sınav LYS Matematik Soru Bankası Nasıl?

Sınav yayınları tavsiye edilen LYS denemeleri adlı yazımızda bahsettiğimiz üzere genel itibari ile basit ile orta seviye karışımı kitaplar çıkarıyor. Bu sebeple farklı kaynaklardan soru çözmek adına incelemeniz de fayda olacaktır.

 

6-) Bilfen Yayınları LYS Matematik Soru Bankası Nasıl?

Birçok eğitimci tarafından eleştirilen Bilfen yayınları matematik konusunda da eleştirilere maruz kalıyor. Soru tarzları noktasında bekleneni vermeyen Bilfem LYS Matematik soru bankasını almadan önce mutlaka kendiniz inceleyin yada hocalarınıza danışın.

7-) Fen Bilimleri LYS Matematik Soru Bankası Nasıl?

Fen Bilimleri uzun yıllardır hazırladığı sorular ile hemen hemen her öğrencinin gönlünde taht kurmuş bir yayın evi. Bu başarıyı tabi ki LYS matematik soru bankasında da gösteriyor. Genel itibari ile zora yakın olan Fen Bilimleri LYS matematik soru bankası mutlaka incelemeniz gereken kitaplar arasında yer alıyor.

😎 Palme Yayınları LYS Matematik Soru Bankası Nasıl?

Palme yayınları hakkında aslında fazla söze gerek kalmıyor.Her yıl hem öğrenciler tarafından hemde eğitmenler tarafından öve öve bitirilemeyen Palme yayınları her derste olduğu gibi Matematikte’de kalitesini konuşturuyor. Orta seviye ile zor arası diyebileceğimiz Palme yayınları LYS Matematik soru bankasını sınav öncesi mutlaka çözülmesi gereken kitaplar arasında.

9-) Limit Yayınları LYS Matematik Soru Bankası Nasıl?

Limit yayınları bahsettiğimiz birçok yayından yeni olduğu için belki adını daha önce duymamış olabilirsiniz. Fakat özellikle derece için çabalayan öğrencilere yönelik fazlası ile zor sorular içeriyor. Bu sebeple eğer tüm konuları bitirdiğinizi düşünüyorsanız Limit yayınları ile kendinizi test edebilirsiniz. Fakat mutlaka soru bankasını almadan önce kendiniz inceleyin veya çevrenizdeki kişilere danışın.

10-) Apotemi Yayınları LYS Matematik Fasikülleri Nasıl?

Matematik yayınları dediğimiz zaman birçok kişinin aklına Apotemi yayınları gelecektir. Hem soru kalitesi hemde anlatış biçimi ile LYS Matematik sürecinde mutlaka incelemeniz gereken kitaplar arasında. Sonuç yayınları fasiküllerine göre orta ve zor seviyeye hitap etmesi açısından eğer temelinizin zayıf olduğunu düşünüyorsanız önce inceleyip sonradan karar vermenizi tavsiye ederiz. Fakat unutmayın hazırlık sürecinde Apotemi fasiküllerini çözmek size birçok şey katacak.

Her seviyeye hitap edeceğini düşündüğümüz 10 adet LYS matematik soru bankasını sizlere önerdik. Fakat bunlar dışında sizinde önerileriniz varsa yorum alanında bizimle paylaşarak yazının güncel olmasını sağlayabilirsiniz.

 

Yazar
Onur Aydoğdu
Yorum Yapın

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .

Onur Aydoğdu

Rehber Öğretmen - Kişisel Gelişim Uzmanı - Öğrenci Koçu - Eğitim Uzmanı -

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .

Onur AYDOĞDU

Kırıkkale Üniversitesinde lisansını tamamlandı. Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik yüksek lisans eğitimine başladı. Yüksek lisansını başarı ile tamamladı ve uzman psikolojik danışman ünvanını alarak çeşitli kurumlarda uzman psikolojik danışman olarak çalışmış ergen ve yetişkinlere yönelik danışmanlık ve aile danışmanlığı hizmeti vermiştir.