LYS Fizik Soru Bankası ve Konu Anlatımı Önerileri | Her Seviyeye Uygun –

LYS Fizik Soru Bankası ve Konu Anlatımı Önerileri | Her Seviyeye Uygun –

LYS Fizik Soru Bankası ve Konu Anlatımı Önerileri | Her Seviyeye Uygun –

 

Lys ve ygs için genel bir değerlendirme yaparak seviyelerine göre kitapların analizlerini şu şekilde yorumlayabiliriz.

Üniversiteye hazırlık sürecinde öğrencilerin yaşadığı en büyük sorunlardan biride maalesef kendilerine uygun kaynak önerileri bulamamaları. Bu durumun farkında olarak başlattığımız kaynak tavsiyeleri serimize LYS Fizik soru bankası önerileri ile devam ediyoruz.

1-) Güvender LYS Fizik Soru Bankası Nasıl ?

Kaynak tavsiyeleri yazılarımızın hemen hepsinde yer verdiğimiz gibi Güvender yayınları Fizik alanında da kolaydan zora doğru gidişatı ile temeli olmayan öğrenciler için oldukça faydalı. Bu sebep ile eğer temeliniz yok ise birbirinden farklı soru kalıplarına yer veren Güvender LYS Fizik soru bankası ile çalışmaya başlayabilirsiniz.

2-) FDD LYS Kolay Fizik Nasıl ?

Güvender gibi temeli olmayanlara hitap eden FDD LYS Kolay Fizik maalesef soru çeşidi noktasında Güvender yayınlarından biraz daha geride kalıyor. Fakat soruların altında ki ipuçları ile konuların püf noktalarını çok güzel gösteriyor ayrıca sorularda oldukça kaliteli. Bu sebeple temeliniz yoksa önce FDD LYS Kolay Fiziği sonrasında ise başka soru bankalarını çözebilirsiniz.

3-) Zirve LYS Fizik Soru Bankası Nasıl ?

Temelim yok diyenler için bir diğer tavsiyemizde Zirve yayınları kitapları. Temeli olmayan öğrencilere hitaben hazırlanan Zirve soru noktasında oldukça kolay. Fakat farklı soru çeşitleri görmek hemde temeli oturtabilmek adına incelemenizi tavsiye ederiz.

4-) Pi Analitik LYS Fizik Soru Bankası Nasıl ?

Uzun yılların verdiği tecrübe ve sınava paralel hazırladığı sorular ile orta seviye ile zor seviye öğrencilere hitap eden Pi Analitik LYS Fizik soru bankası da yine incelemeniz gereken soru bankaları arasında yer alıyor.

5-) Esen Yayınları LYS Fizik Soru Bankası Nasıl ?

Esen yayınları hemen hemen herkes tarafından kalitesi ile duyulmuş bir yayın evi. Bu sebeple orta seviye ile zor seviyeye hitap eden Esen Yayınları kitaplarını LYS öncesinde mutlaka çözmenizde fayda var.

6-) Sınav Yayınları LYS Fizik Soru Bankası Nasıl ?

Sınav yayınları piyasada her ne kadar eskisi kadar tercih edilmese de yine soru kalitesi noktasında öğrencilere bekleneni sunuyor. Bu sebeple orta seviyede kitap arayışındaysanız ve bilindik yayınlardan istiyorsanız Sınav yayınları LYS Fizik soru bankasını inceleyebilirsiniz.

7-) Palme Yayınları LYS Fizik Soru Bankası Nasıl ?

Esen yayınlarında olduğu gibi Palme yayınları da herkes tarafından oldukça beğenilen bir yayın evi. Bu sebeple LYS sürecinde hem Fizik adına hemde diğer derslerde mutlaka kitaplarını incelemelisiniz. Hem soru bankaları hemde konu anlatımları ile Palme sizi yarı yolda bırakmaz.

😎 Bilfen Yayınları LYS Fizik Soru Bankası Nasıl?

Bilfen LYS Fizik soru bankaları fazla detaya indiği için sonlara doğru çözebileceğiniz kitaplar arasında. Genel itibari ile hem zor soruları hemde detaycı olmasının yanında mantıkta araması bulmaca tadında olsa da bazı kişilerin aklına ” bu kadar zorlamaya gerek var mı?” sorusunu getiriyor. Bu sebeple tüm konularda iyi olduğunuzu düşünüp kendinizi maksimum derecede zorlamak istiyorsanız Bilfen yayınlarını inceleyebilirsiniz.

9-) Apotemi Modern LYS Fizik Soru Bankası Nasıl ?

Apotemi yayınları her ne kadar özellikle Matematik fasikülleri ile bilinse de aynı başarısını Fizik kitaplarında da gösteriyor. Orta seviye ile zor karışımı diyebileceğimiz Apotemi Modern Fizik kitabı da son derece kaliteli soruları barındırıyor. Ayrıca YGS sürecinde bir kitap arayışındaysanız Apotemi yayınlarının YGS-LYS Fizik soru bankasını da inceleyebilirsiniz.

10-) Fen Bilimleri LYS Fizik Soru Bankası Nasıl ?

Zor kaynak arayışındaysanız Fen Bilimleri LYS Fizik soru bankası da sizin için çok iyi bir tercih olacaktır. Yılların verdiği tecrübe ve herkes tarafından beğenilen soru tarzları ile sınav öncesinde mutlaka çözülmesi gereken kitaplar arasında kendine yer buluyor.

LYS Fizik adına her seviyeye uygun soru bankası tavsiyesinde bulunmaya çalıştık.Fakat piyasada ki tüm kitapları inceleyemeyeceğimiz için sizde bildiğiniz iyi ve kötü yayınları bizimle paylaşabilirsiniz.

Yazar
Onur Aydoğdu
Yorum Yapın

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .

Onur Aydoğdu

Rehber Öğretmen - Kişisel Gelişim Uzmanı - Öğrenci Koçu - Eğitim Uzmanı -

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .

Onur AYDOĞDU

Kırıkkale Üniversitesinde lisansını tamamlandı. Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik yüksek lisans eğitimine başladı. Yüksek lisansını başarı ile tamamladı ve uzman psikolojik danışman ünvanını alarak çeşitli kurumlarda uzman psikolojik danışman olarak çalışmış ergen ve yetişkinlere yönelik danışmanlık ve aile danışmanlığı hizmeti vermiştir.