Ygs sınavına hazırlıkta zor, orta ve kolay deneme önerileri

Ygs sınavına hazırlıkta zor, orta ve kolay deneme önerileri

 

YGS DENEMELERİ

1-) Güvender Denemeleri Nasıl ?

Güvender yayınları kolaydan zora doğru giden yapısını deneme setlerinde de koruyor. Deneme içeresinde kolay ve zor soruları karıştırarak orta seviyeye hitap eden bir deneme seti hazırlayan güvender yayınları deneme setlerinde genel itibari ile sonlara doğru orta seviye soruların sayısının arttırdığını belirtelim.

2-) Palme Denemeleri Nasıl ?

Palme yayınları özellikle Fen alanında ki soru kalitesi ile birçok kişi tarafından beğenilen ve  önerilen bir yayın olması ile beraber denemelerinde de aynı kaliteyi gösteriyor olsa da bazı eğitmenler matematik ile Türkçe alanında fen bilgisi sorularından bir tık daha kalitesinin düşük olduğunu belirtiyor. Fakat yine de YGS hazırlık sürecindeki her öğrenciye Palme denemeleri mutlaka birçok şeyler katacaktır.

3-) FDD Denemeleri Nasıl ?

FDD yayınları özellikle ipuçları serisi ile YGS temeli olmayanlar için kaynak tavsiyeleri adlı yazılarımızın hemen hemen hepsinde yer alsa da deneme noktasında aynı şeyler geçerli değil. Öğrencileri fazlası ile zorlayan ve biraz sınav sistemine ters düşen FDD denemelerini almayı düşünüyorsanız mutlaka herhangi bir kitapçıda inceleyin. Ayrıca inceledikten sonra düşüncelerinizi de bizimle paylaşmayı unutmayın. 🙂

4-) Öz-de-bir Denemeleri Nasıl ?

Öz-de-bir yayınları özellikle Türkiye geneli yaptığı denemeler ile birçok eğitmenin beğendiği bir deneme. Fakat aynı başarıyı satışa çıkarttığı denemelerde gösteremiyor. Bu yüzden satın olmadan mutlaka incelemeniz gereken bir deneme seti. Ayrıca yine aynı şekilde inceledikten sonra düşüncelerinizi mutlaka bizimle paylaşın. 🙂

5-) Birey Denemeleri Nasıl ? 

Birey yayınları A ve B serisi olarak hazırladığı kitaplar ile her seviyeden kişiye hitap etse de denemelerinde bu durum biraz tersine dönmüş gibi gözüküyor. Soruları oldukça zor olan birey yayınları eğer orta seviye iseniz pek bulaşmamanız gereken bir deneme seti. Fakat kendinize güveniyor ve zor soruları da görmek istiyorum diyorsanız Birey denemelerini inceleyebilirsiniz.

6-) Apotemi Denemeleri Nasıl ?

Apotemi yayınları özellikle LYS Matematik konularında hazırladığı fasikülleri ile oldukça sevilen bir yayın ve aynı başarısını yine denemelerinde de devam ettiriyor. Fakat seviye olarak biraz üst seviyelere hitap ettiği için eğer seviyenize fazla güvenmiyorsanız YGS için az bir zaman kala çözmenizde fayda var.

7-) Üç-Dört-Beş Denemeleri Nasıl ?

Piyasadaki birçok kaynaktan daha yeni olması sebebi ile ismini pek duyuramamış olsa da soru kalitesi ile kısa sürede birçok insanın beğenisini toplamış olan Üç-Dört-Beş yayınları özellikle Matematik alanında ki zor soruları ile dikkat çekiyor. Fakat diğer dersler biraz daha kolay.Bu yüzden orta seviye ile zor seviye arasında kararsız kaldığımız bu deneme setini yine de mutlaka YGS ve LYS hazırlık sürecinde çözmelisiniz.

😎 Limit Denemeleri Nasıl ? 

Çok zor olarak nitelendirebileceğimiz Limit denemeleri birazcık sınav mantığından uzak sadece öğrencilerin kendilerini kanıtlamaları üzerine kurulu bir yapıya dayalı. Yani kısacası fazlası ile zor sorular ile Limit yayınları “benim ygs konuları tamam” diyen öğrencilere o zaman hodri meydan demiş.

9-) Karekök Denemeleri Nasıl ?

Piyasada uzun süredir bilinir olması ve yayınladığı kitaplar ile birçok öğrenciye hitap etmesi ile birçok öğrenci tarafından takip ediliyor. Fakat denemeleri genel olarak zor nitelendirebileceğimiz seviyede.Bu yüzden almadan önce mutlaka içeriğini inceleyerek karar vermelisiniz.

Toparlamak gerekirse…

Bu yazımızda piyasada çözebileceğiniz veya pekte çözmenize gerek olmayan yayınlardan bir araya getirmeye çalıştık. Fakat piyasada ki tüm yayınları inceleme gibi bir fırsatımız olmadığı için yorum kısımından sizde bize çözdüğünüz denemeler hakkında veya yazımızda ki denemeler hakkında ki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.

Alıntı:meslekhocam Ayırca tekrardan hatırlatmakta fayda var, deneme listesi rastgele hazırlanmış olup hiçbir kalitenin göstergesi değildir.

 

Yazar
Onur Aydoğdu
Yorum Yapın

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .

Onur Aydoğdu

Rehber Öğretmen - Kişisel Gelişim Uzmanı - Öğrenci Koçu - Eğitim Uzmanı -

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .

Onur AYDOĞDU

Kırıkkale Üniversitesinde lisansını tamamlandı. Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik yüksek lisans eğitimine başladı. Yüksek lisansını başarı ile tamamladı ve uzman psikolojik danışman ünvanını alarak çeşitli kurumlarda uzman psikolojik danışman olarak çalışmış ergen ve yetişkinlere yönelik danışmanlık ve aile danışmanlığı hizmeti vermiştir.