2016 ÖSYS Ek Tercih Tarihleri.

2016 ÖSYS Ek Tercih Tarihleri.

2016 ÖSYS Ek Tercih Ne Zaman

2016 LYS Yerleştirme Sonuçlarının açıklanmasının ardından boşta kalan adaylar,ÖSYM Ek Yerleştirme Tercih günlerini bekliyorlar.Onlar için yeni bir ümit ve umut olacak olan,2016 ÖSYM Ek Yerleştirme İşlemleri kesin kayıtlar bittikten sonra alınmaya başlanacak. Peki,2016 ÖSYM Ek Yerleştirme Kılavuzu Ne Zaman Açıklanacak?

2016-2017 öğretim yılı için merkezi yerleştirmede boş kalan ve/veya yerleştirilen adayların kayıt yaptırmaması nedeniyle boşalan yükseköğretim programlarının kontenjanlarına, ÖSYM tarafından ek yerleştirme yapılacaktır.

Adaylar, 2016-ÖSYS Ek Yerleştirme tercihlerini, 26-30 Ağustos tarihleri arasında İnternet üzerinden bireysel olarak kendileri yapacaklardır. 2016-ÖSYS Ek Yerleştirme için tercih bildirim işlemi, 30 Ağustos tarihinde saat 23.59’da sona erecektir. Başvuru merkezlerinden/ÖSYM Sınav Koordinatörlüklerinden tercih işlemi yapılmayacaktır. Sadece elektronik ortamda yapılan tercihler işleme alınacaktır. Posta ile Merkezimize gönderilen veya elden verilmek istenen Tercih Formları işleme alınmayacaktır.

Yazar
Onur Aydoğdu
Yorum Yapın

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .

Onur Aydoğdu

Rehber Öğretmen - Kişisel Gelişim Uzmanı - Öğrenci Koçu - Eğitim Uzmanı -

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .

Onur AYDOĞDU

Kırıkkale Üniversitesinde lisansını tamamlandı. Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik yüksek lisans eğitimine başladı. Yüksek lisansını başarı ile tamamladı ve uzman psikolojik danışman ünvanını alarak çeşitli kurumlarda uzman psikolojik danışman olarak çalışmış ergen ve yetişkinlere yönelik danışmanlık ve aile danışmanlığı hizmeti vermiştir.